O nama

Dobrodošli na Vaš sajt "Svitelefoni.com" koji postoji punih 7 godina!

Od nastanja redovno smo pratili sve nove mobilne telefone i prestavljali prodavnice koji ih prodaju. Uvidjajući sve veću potrebu naših posetioca za kvalitetnom uslugom, koja je vremenom postajala sve manja, odlučili smo se da promenimo politiku poslovanja i našim vernim posetiocima ponudimo tablete, telefone i media uredjaje koje imamo u ponudi.

Svakodnevnim ažuriranjem cena dajemo informaciju o svim modelima i njihovim uvek najjeftinijim cenama koji mogu biti isporučeni u roku od 48h radnim danima.

Za sve uređaje ( telefone,tablete i media uradjaje) imamo detaljan prikaz specifikacije, jezika koji su ugradjeni u njih, postojanje EU garancija, obaveštenje dali je sa mreže ili sa slobodnog tržišta pa vam u skladu sa tim nudimo opciju da možete birati izmenju više ponuda ( koji se razlikuju po specifičnostima tržišta) za jedan isti model.

Garantujemo kvalitet i dobru uslugu!

Svim posetiocima, pored kupovine, dajemo mogućnost da nas posete i dobiju kvalitetne informacije o mobilnim telefonima, tabletima, media plejerima.Prikazane su njihove karakteristike, cene, slike , pogled u 360 stepeni i još mnogo toga.

Naše poslovanje je prepoznatljivo po sledećim tačkama:

Uvek ćete dobiti proizvod koji ste poručiliSvi proizvodi su u originalnom pakovanju proizvođačaNajveći lager proizvoda i najpovoljnije cene